Acasa

Câştigătoarea campaniei SuperSilueta după Sărbători este Ana-Maria Zbercia. Felicitări! Povestea Ana-Mariei a primit cele mai multe voturi din partea vizitatorilor site-ului şi a câştigat Mare Premiu al campaniei SuperSilueta după Sărbători, în valoare de 1.000 de euro!
Carmen Brumă şi Zenyth Pharmaceuticals îi felicită pe toţi participanţii pentru ambiţia şi perseverenţa de care au dat dovadă! Aţi arătat că vă pasă nu doar de imaginea voastră, ci şi de sănătate şi meritaţi toate felicitările noastre!
Mult succes în continuare!
Rămâneţi alături de noi! Zenyth Pharmaceuticals vă pregăteşte multe alte surprize în viitorul apropiat!

Scurt jurnal de campanie

11 februarie 2011

Peste 600 de poveşti în concurs! Peste 5.000 de persoane înscrise în campanie! Peste 100.000 de vizite! Peste 400.000 de vizualizări! 29 de câştigători ai premiilor zilnice! Urmează premiul cel mare!
Citește tot articolul

„Sunt Simona Bălănescu şi vă invit să trăim sănătos!“

7 februarie 2011: Simona Bălănescu, cunoscuta realizatoare tv de emisiuni de sănătate, susţine campania SuperSilueta după Sărbători şi ne invită pe toţi să trăim sănătos. „Mă alătur şi eu acestei campanii minunate, pentru că susţin un stil de viaţă sănătos! În mediul atât de poluat în care trăim, avem nevoie cu toţii de detoxifiere şi pentru asta ColonHelp rămâne prietenul nostru cel mai bun! Citeşte tot articolul…

Paula Seling susţine campania SuperSilueta după Sărbători!

2 februarie 2011: Am hotărât să susţin această campanie şi pentru că promovează ideea că poţi face sport şi fără să cheltuieşti foarte mulţi bani. Important este să conştientizezi că datorită exerciţiului fizic practicat în mod constant poţi fi mai sănătos şi mai energic, iar cu dieta şi suplimentele propuse poţi avea rezultate rapide. Vă felicit pe toţi cei care v-aţi înscris în această campanie şi vă încurajez să nu abandonaţi lupta, sunteţi pe drumul cel bun!
Citeşte tot articolul…

Scurt jurnal de campanie

21 ianuarie 2011:
Peste 330 de poveşti în concurs!
Peste 3.000 de persoane înscrise în campanie!
Peste 50.000 de vizitatori din toate colturile lumii!
Peste 300.000 de vizualizari ale paginilor site-ului de campanie.

SuperSilueta după Sărbători, cel mai complet şi sănătos program de slăbire, se bucură de un succes extraordinar. Persoane obişnuite, femei şi bărbaţi deopotrivă, vedete au ales să se antreneze cu Carmen Brumă şi să slăbească sănătos.
citeste mai mult

Anca Badiu, în campania SuperSilueta după Sărbători!!!

19 ianuarie 2011: Celebra solistă Anca Badiu, fosta componentă a trupei Class, s-a alăturat campaniei SuperSilueta după Sărbători şi urmează alături de cele câteva mii de români, înscrişi până acum în campanie, cel mai complet şi sănătos program de slăbire!
Citeşte tot articolul…

Cristi Brancu: „M-am înscris în campanie pentru că am nevoie de detoxifiere“

Campania SuperSilueta după Sărbători, lansată de Carmen Brumă şi Zenyth Pharmaceuticals, prinde tot mai bine la vedetele din România! După solista Anca Badiu, şi-a anunţat înscrierea în campanie şi cunoscutul realizator de televiziune Cristi Brancu. citeste mai mult

Reintră în formă după Sărbători!

Fiecare dintre noi a spus cel puțin o dată în viață: „Am mâncat ca porcul!“. Cel mai des spunem asta de Crăciun și Revelion, când ne e greu să rezistăm ispitei sarmalelor, tobei sau caltaboșului, fripturii de porc sau cozonacului! Consecința? Pe unii dintre noi, primele zile ale lui 2011 ne-au găsit cu 3-4 kilograme în plus!

Vrei să revii la forma de dinainte de Sărbători?

Înscrie-te chiar acum în campania „SuperSilueta după Sărbători“ care te va ajuta să scapi într-un mod sănătos de kilogramele și toxinele acumulate în perioada sărbătorilor. Antrenează-te cu Carmen Brumă, schimbă-ți stilul de viață și alimentația și alege SuperSilueta, cel mai avansat pachet de slăbire sănătoasă de la Zenyth Pharmaceuticals!

Noi te susținem! Dă valoare siluetei tale!

Creează-ți un cont aici şi poţi achiziţiona pachetul SuperSilueta (ColonHelp + SilhouetteHelp) la preţ promoţional!
Scrie-ne povestea ta! Împărtăşeşte-ne cum decurge cura de slăbire, cum urmezi recomandările lui Carmen şi cum te ajută pachetul SuperSilueta. Trimite link-ul către povestea ta prin Yahoo Messenger, Facebook, Twiter, cheamă-ţi prietenii să te voteze, iar noi te premiem!
Voturile prietenilor îţi pot aduce Marele Premiu de 1.000 de euro la sfârşitul campaniei.
Răspunde corect la QUIZ-urile zilnice și poți câștiga în fiecare zi un pachet de slăbire SuperSilueta!
Pe toată perioada campaniei, toți cei înscriși pot cumpăra pachetul de slăbire la prețul promoțional de 199 de lei*!
* Preţul promoţional este valabil doar pentru cei înscrişi în campanie, doar pentru comenzile telefonice şi cele online pe baza codului primit la înscriere şi în limita a un pachet SuperSilueta/campanie.

Slăbeşte cu Carmen Brumă şi SuperSilueta!

Campania „SuperSilueta după Sărbători“ este un experiment în premieră pe piaţa din România, lansat de Carmen Brumă şi Zenyth Pharmaceuticals. Timp de o lună de zile (15 ianuarie -- 15 februarie 2011), Carmen Brumă împreună cu toţi cei interesaţi să slăbească sănătos şi/sau să elimine toxinele din organism vor urma un program complet, special conceput pentru a vă ajuta să slăbiţi şi să fiţi în formă maximă.
Carmen îți va arăta cum să te antrenezi, te va învăța ce să mănânci, astfel încât la sfârșitul campaniei să te poți mândri cu SuperSilueta ta!
Pe parcursul campaniei vei găsi săptămânal pe www.detoxifiere.ro şi pe www.mircea-badea.ro câte un antrenament conceput şi executat de Carmen Brumă, pe care poţi să îl execuţi acasă, fără să ai nevoie de aparate, echipamente speciale sau de mult spaţiu. Antrenamentele sunt scurte şi eficiente, nu durează mai mult de 15 minute fiecare şi trebuie repetate de 4 ori pe săptămână, cu o zi de pauză între ele. Astfel vei economisi timpul pe care îl pierzi în trafic până la sala de sport sau aşteptând să se elibereze un anumit aparat. Vei economisi şi banii pe care îi plăteşti degeaba pe abonamentul lunar, pentru că de cele mai multe ori nu reuşeşti să ajungi la sală.
Programul cuprinde şi o dietă pe care va trebui să o respecţi pe parcursul campaniei şi care va fi postată pe www.detoxifiere.ro în fiecare zi de luni. În plus, pentru a obţine rezultate cât mai bune şi de durată, îţi recomandăm să consumi zilnic ceai SilhouetteHelp şi ColonHelp, două produse care asociate te ajută să ai o siluetă de invidiat, un ten luminos, să scapi de celulită, să arzi grăsimile, să elimini toxinele din organism, toate acestea fără a-ţi pune în pericol sănătatea şi fără a provoca epuizarea organismului.
Cu alte cuvinte îţi oferim combinaţia ideala pentru o siluetă de vis: mişcare, sfaturi nutriţionale, suport moral, totul în confortul propriei locuinţe!

Comentariile nu sunt permise.